Leirikoulut

Majatalomme sopii erinomaisesti leirikoulujen viettoon.

Majatalo Jurtta on alunperin toiminut Rautuskylän kouluna ja kouluvuosiensa jälkeen Kittilän seurakunnan leirikeskuksena.

Sijaintimme Levin aktiviteettien läheisyydessä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet esimerkiksi laskettelusta kiinnostuneille leirikouluille ja rippikouluille. Myös kesällä pihallamme on monenlaisia harrastusmahdollisuuksia kuten jalkapallo- ja sulkapallokenttä sekä runsaasti tilaa erilaisille leikeille. Järvi mahdollistaa myös vesiaktiviteettien lisäämisen leiriohjelmaan. 

Ryhmämajoitushuoneemme sopii erinomaisesti leirikoulujen käyttöön tytöt tai pojat voivat kaikki majoittua yhteiseen tilaan, jossa on mukava juoruilla. Kahvila ja sali sopivat ruokailujen lisäksi myös erilaisten yhteisten hetkien viettoon kuten iltahartauksiin ja ryhmätöihin. 

Leirikouluille teemme mielellään tarjouksen majoituksesta ja ruokailuista. Toiveidenne mukaan voimme yhdistää tarjoukseen myös ohjelmaa. Tai mikäli halautte järjestää enemmän omatoimisen leirin, voimme tarjota myös pelkän tilavuokran. Majatalossamme on täysin varusteltu suurtalouskeittiö.